Appartementen

Haus Nampolach zal ruimte gaan bieden voor 6 appartementen. Vanaf 3 februari 2024 is appartement 1 volledig gerenoveerd en klaar voor de verhuur t/m 5 personen. De overige appartementen worden in de komende jaren stap voor stap gerenoveerd. In de winter van 2024 hopen we ook het 2e appartement voor 4 personen beschikbaar te hebben. Houdt u hiervoor onze website of socials in de gaten.  

Wij bieden u een prachtig gerenoveerd appartement aan met alle benodigdheden van deze tijd. De compleet ingerichte keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, oven, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. In de woonkamer bevindt zich een smart-tv. De slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden en/of stapelbedden voor de kinderen. Bedlinnen is aanwezig. In de compleet nieuwe badkamer zijn handdoeken aanwezig. In het gehele appartement kunt u gebruik maken van WIFI. Op aanvraag is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Er is een parkeerplaats naast het huis voor u beschikbaar. Het bestellen van kaiserbroodjes is op locatie mogelijk.
In de zomer kunt u gebruik maken van de gastentuin voor bijvoorbeeld een heerlijke BBQ. In de winter kunnen de kinderen sleeën in de gastentuin.

Haus Nampolach - Hermagor

Nampolach 3, 9624 Egg

Haus Nampoalch

See you soon!