Camperplaats

Prijzen

Geopend van 1 april t/m 31 oktober

Voor- en naseizoen

20 euro p.n.

Hoogseizoen

25 euro p.n.

1 juli t/m 31 augustus

De prijs is inclusief water, stroom en toeristenbelasting per 2 volwassen personen.
Honden zijn toegestaan.
Kinderen tot 17 jaar zijn inbegrepen.
Daarnaast vindt u bij onze camperplek een buitendouche en een plek om uw chemisch toilet te legen.

Naast onze appartementen bieden wij ook 4 camperplekken aan. Onze camperplekken liggen midden in de natuur met een naastgelegen boerderij met streekproducten. Onze ruime plekken zijn verhard en bieden plaats voor campers tot 7 meter. De gehele dag kunt u heerlijk genieten van de zon die op het veld schijnt. Er is een stroom- en waterpunt aanwezig. Er is een buitendouche om even af te spoelen. En voor de kinderen is er een kleine speelplaats.
Mogelijkheden tot het legen van het chemisch toilet kan in onze achtertuin in het daarvoor bestemd toilet.

Vanaf onze camperplek stapt u direct op de mountainbike en kunt u bijvoorbeeld de R3 fietsronde fietsen. Deze ronde is ongeveer 25 kilometer lang en leidt u langs verschillende mooie plekjes. Halverwege kunt u door het stadje Hermagor fietsen en een verfrissend drankje op een terras nemen.
Iets dichterbij onze camperplek ligt de Pressegger See. Strandbad Passriach is in 13 minuten fietsen te bereiken en hier kunt u een heerlijke dag aan het meer vertoeven. Eet- en drinkgelegenheid is aanwezig.
Zin in een avontuurlijke dag? Stap dan op de mountainbike naar de Garnitzenklamm. Hier fietst u in een half uurtje naar toe. Deze prachtige kloof is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Na deze wandeling kunt u in restaurant Klammwirt genieten van een welverdiend drankje en/of hapje.

De camperplekken zijn vooraf niet te reserveren, maar wanneer familie of vrienden een appartement boeken in dezelfde periode dan is dit eventueel wel mogelijk. Vermeld dit bij de boeking en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Haus Nampoalch

Home is where you park it!